Αποστολές

Παραλαβή από την έδρα μας: κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας.

Παράδοση με courier: για δέματα μικρού όγκου, μπορεί να γίνει η παράδοση με courier. Η χρέωση είναι ανάλογη του βάρους και του όγκου του δέματος

Παράδοση με πρακτορεία ταχυμεταφορών: εκτός Αττικής (επαρχιακές πόλεις). Οι αποστολές βαρέων ή μεγάλων σε όγκο εμπορευμάτων, γίνονται με πρακτορείο ταχυμεταφορών. Επίσης, η μέθοδος αποστολής αυτή χρησιμοποιείται και κρίνεται πιο συμφέρουσα σε σχέση με το courier για αποστολές δεμάτων στην επαρχία.Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική, δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Επιστροφές

Έχετε δυνατότητα να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν που αγοράσατε εντός 15 ημερών, εφόσον θέλετε να το αντικαταστήσετε με άλλο. Για την επιστροφή,  ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 210-9949654 ή με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής  της επιστροφής  επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εάν η επιστροφή οφείλεται σε λανθασμένη αποστολή ή ελαττωματικού προϊόντος,  τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα μας.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν με την υπηρεσία ΕΛΤΑ courier (πορτα-πορτα) .

Σε περίπτωση που αλλάξετε το προϊόν και επιθυμείτε εκ νέου αλλαγή για δεύτερη φορά, η χρέωση μεταφορικών είναι 2€.

 

Προϋποθέσεις επιστροφών

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί η σκιστεί οι ετικέτες του.

Δεν επιστρέφονται προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το νέο προϊόν που διαλέξατε θα αποστέλλεται αφού παραλάβουμε  την επιστροφή από τον πελάτη και αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την πλευρά μας ότι  οι παραπάνω προϋποθέσεις ισχύουν.

 

 

 

 

 

true